AUTOMATISERING
& MACHINEBOUW

Barth Industrial Solutions > Expertises

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Bij Barth Industrial Solutions blijven we continu innoveren om onze opdrachtgevers de beste oplossingen te bieden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in machine (re)design en projectbegeleiding. Als engineers in hart en nieren verbeteren wij ook voortdurend ons eigen werkproces om je snel en kostenefficiënt van dienst te kunnen zijn.

Projectbegeleiding

Barth Industrial Solutions heeft een groot netwerk aan expertises. Wij ontzorgen onze klant volledig en staan daarbij garant voor een soepel verloop van het complete traject van machineontwerp tot realisatie. Onze projectleiders brengen de wensen en mogelijkheden van opdrachtgever en andere betrokken partijen in kaart. Uiteraard bewaken we de planning, eisen en uitgangspunten om een succesvol project te kunnen verzekeren.

Machine (re)design

De engineers van Barth Industrial Solutions zijn specialisten in zowel het ontwikkelen van nieuwe machines als het efficiënter maken van bestaande systemen. Wij dragen bij aan de verbetering van het productieproces door volledige productielijnen of onderdelen ervan te vereenvoudigen. Vanzelfsprekend voldoen de door ons ontworpen machines aan de bestaande richtlijnen en worden deze voorzien van een CE-markering.

Machinebouw

Barth Industrial Solutions ontwerpt niet alleen machines, maar bouwt ze ook. We bepalen samen met de klant de uitgangspunten, eisen en wensen. Omdat we alle disciplines in huis hebben, zijn we in staat om de machine en de machinebesturing zelf te bouwen. Hierdoor zijn onze ontwerpen praktisch ingestoken. Met onze kennis van diverse industrieën en toepassingen bieden we vaak verrassende uitkomsten.

Machineveiligheid

Met onze uitgekiende risico-inventarisaties kunnen we voor onze klanten bepalen of hun machines voldoen aan de huidige richtlijnen en veiligheidseisen. Waar nodig stellen we praktische maatregelen voor. Omdat we alle mogelijkheden in huis hebben om deze maatregelen ook uit te voeren, zorgen we ervoor dat jouw machinepark blijft voldoen aan de huidige richtlijnen.

Machine upgrades

Soms voldoen machines of machinebesturingen niet meer aan de eisen van het productieproces. Vaak is de investering in een nieuwe machine te kostbaar. Wij denken met onze klanten mee om gezamenlijk te bepalen voor welke verbeteringen er wel een haalbare business case is. En uiteraard zijn we pas tevreden als de aanpassingen ook daadwerkelijk zijn gerealiseerd.

“Wij gaan verder waar andere machinebouwers ophouden.”

Stefan Schuurbiers